KERESÉS:  
  • Tovább
  • Munkaruha webáruház, munkavédelmi webshop

kulcs
Email:
Jelszó:
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft
TISZTÍTÓSZEREK

  oldal / 15
Újdonság

  bruttó 6 730 Ft

KROLL - K2408 EMULGEL SPECIAL ORANGE 3 literes szemcsés ipari kéztisztító pumpával

- szemcsés gél állagú kéztisztító, növényi alapú felületaktív anyagokkal és ápoló növényi olajokkal - gyorsan és hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket - narancs illatú - használat: vigye fel a terméket a száraz kézre, majd dörzsölje össze, végül bőséges vízzel öblítse le - Mar Plast Hobelix adagolóval használható, mely a kapcsolódó termékek alatt megtekinthető - a pumpa a zacskóba van építve, így az adagoló meghibásodása kizárt
Azonosító: B1462
Részletek
Újdonság

  bruttó 5 720 Ft

KROLL - K9308 OKTIMA FLUIDA 3 literes szemcsés ipari kéztisztító pumpával

- szemcsés kéztisztító, növényi alapú felületaktív anyagokkal, ápoló növényi olajokkal - gyorsan és hatékonyan távolítja a makacs szennyeződéseket - citrus illatú - használat: vigye fel a terméket a száraz kézre, majd dörzsölje össze, végül bőséges vízzel öblítse le - Mar Plast Hobelix adagolóva használható, mely a kapcsolód termékek alattt megtekinthető - a pumpa a zacskóba van építve, így az adagoló meghibásodása kizárt
Azonosító: B1461
Részletek

  bruttó 6 250 Ft

KROLL - ERŐS TISZTÍTÓ HATÁSÚ KÉZMOSÓ KRÉM MIKROGRANULÁTUMOKKAL 5 L-K3403

Erős tisztító hatású koncentrált folyékony kézmosó krém. Minden típusú szennyeződés eltávolítására kifejlesztett termék, mely a kéz felületét puhává és illatossá téve hatékonyan tisztít. Kizárólag megújúló forrásokból nyert természetes növényi eredetű tisztító alapanyagokat tartalmaz. Továbbá a mikronizált semleges dörzsölőanyag jelenléte a legmakacsabb szennyeződés eltávolítását is lehetővé teszi.
Azonosító: B1415
Részletek

  bruttó 830 Ft

WAVE - Diamond wc illatosító DIAMOND...

7 illatban rendelhető! Környezetbarát anyagból készült illatosító. Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és friss illatot varázsol a mellékhelyiségbe. Wc peremére akasztható.30 napon keresztül használható.
Azonosító: B1414
Részletek

  bruttó 890 Ft

Piszoár illatosító rács-PISZ... 

Piszoár illatosító rács, 21gr, Használati idő 1 hónap. 4 illatban: zöldalma, eper, narancs, vízesés. Köszönhetően a könnyű használatának és az alkalmazkodóképességének, minden típusú piszoárban és WC-ben megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, és friss illatot varázsol minden mellékhelyiségbe.
Azonosító: B1413
Részletek

  bruttó 12 360 Ft

DREUMEX - Nagyhatású ipari kéztisztító Plus 4.5 L DP4,5

Ez az extra erős citrusos kéztisztító, ideális olyan nehéz szennyeződésekre, mint a kátrány, a festék, a ragasztó és a lakk. Különösen alkalmas garázsok, műhelyek, a nyomdaipar és a festés és mázolás iparában.
Azonosító: B1412
Részletek

  bruttó 2 070 Ft

DREUMEX - Kéztisztító Expert 250 mL DE250ML

- kéztisztító speciális szennyeződésekre - festék, lakk, tinta, stb. - 250 ml-es
Azonosító: B1411
Részletek

  bruttó 9 300 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre Special 4,2 kg-DS4,2

Oldószermentes kéztisztító paszta közepes és nehéz szennyeződésekre, mint a kenőanyagok, gázolaj, fékfolyadék, cement és rozsda. Különösen alkalmas az autó-, az építő és a fémfeldolgozó iparban.
Azonosító: B1410
Részletek

  bruttó 9 670 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre One2Clean Special 2,8 kg-DS2,8

Oldószermentes kéztisztító paszta közepes és nehéz szennyeződésekre, mint a kenőanyagok, gázolaj, fékfolyadék, cement és rozsda. Különösen alkalmas az autó-, az építő és a fémfeldolgozó iparban
Azonosító: B1409
Részletek

  bruttó 2 990 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre One2Clean Plus 600 mL-DP600

Ez az extra erős citrusos kéztisztító, ideális olyan nehéz szennyeződésekre, mint a kátrány, a festék, a ragasztó és a lakk. Különösen alkalmas garázsok, műhelyek, a nyomdaipar és a festés és mázolás iparában.
Azonosító: B1408
Részletek
  oldal / 15

Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

© 2013 TRIPLA - M - TAK KFT.VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK | < MADE BY AVASWEB KFT. >