KERESÉS:  
  • Újdonság
  • Tovább
  • Munkaruha webáruház, munkavédelmi webshop

kulcs
Email:
Jelszó:
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft
TISZTÍTÓSZEREK

  oldal / 29
AKCIÓ

  bruttó 6 690 Ft

bruttó 6 290 Ft

KROLL - ERŐS TISZTÍTÓ HATÁSÚ KÉZMOSÓ KRÉM MIKROGRANULÁTUMOKKAL 5 L-K3403

Erős tisztító hatású koncentrált folyékony kézmosó krém. Minden típusú szennyeződés eltávolítására kifejlesztett termék, mely a kéz felületét puhává és illatossá téve hatékonyan tisztít. Kizárólag megújúló forrásokból nyert természetes növényi eredetű tisztító alapanyagokat tartalmaz. Továbbá a mikronizált semleges dörzsölőanyag jelenléte a legmakacsabb szennyeződés eltávolítását is lehetővé teszi.
Azonosító: B1415
Részletek

  bruttó 830 Ft

WAVE - Diamond wc illatosító DIAMOND...

7 illatban rendelhető! Környezetbarát anyagból készült illatosító. Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és friss illatot varázsol a mellékhelyiségbe. Wc peremére akasztható.30 napon keresztül használható.
Azonosító: B1414
Részletek

  bruttó 890 Ft

Piszoár illatosító rács-PISZ... 

Piszoár illatosító rács, 21gr, Használati idő 1 hónap. 4 illatban: zöldalma, eper, narancs, vízesés. Köszönhetően a könnyű használatának és az alkalmazkodóképességének, minden típusú piszoárban és WC-ben megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, és friss illatot varázsol minden mellékhelyiségbe.
Azonosító: B1413
Részletek

  bruttó 11 780 Ft

DREUMEX - Nagyhatású ipari kéztisztító Plus 4.5 L DP4,5

Ez az extra erős citrusos kéztisztító, ideális olyan nehéz szennyeződésekre, mint a kátrány, a festék, a ragasztó és a lakk. Különösen alkalmas garázsok, műhelyek, a nyomdaipar és a festés és mázolás iparában.
Azonosító: B1412
Részletek

  bruttó 1 980 Ft

DREUMEX - Kéztisztító Expert 250 mL DE250ML

- kéztisztító speciális szennyeződésekre - festék, lakk, tinta, stb. - 250 ml-es
Azonosító: B1411
Részletek

  bruttó 8 860 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre Special 4,2 kg-DS4,2

Oldószermentes kéztisztító paszta közepes és nehéz szennyeződésekre, mint a kenőanyagok, gázolaj, fékfolyadék, cement és rozsda. Különösen alkalmas az autó-, az építő és a fémfeldolgozó iparban.
Azonosító: B1410
Részletek

  bruttó 9 210 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre One2Clean Special 2,8 kg-DS2,8

Oldószermentes kéztisztító paszta közepes és nehéz szennyeződésekre, mint a kenőanyagok, gázolaj, fékfolyadék, cement és rozsda. Különösen alkalmas az autó-, az építő és a fémfeldolgozó iparban
Azonosító: B1409
Részletek
AKCIÓ

  bruttó 2 850 Ft

bruttó 2 560 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre One2Clean Plus 600 mL-DP600

Ez az extra erős citrusos kéztisztító, ideális olyan nehéz szennyeződésekre, mint a kátrány, a festék, a ragasztó és a lakk. Különösen alkalmas garázsok, műhelyek, a nyomdaipar és a festés és mázolás iparában.
Azonosító: B1408
Részletek

  bruttó 11 170 Ft

DREUMEX - Kéztisztító erősen szennyezett kézre One DP3

- nagyhatású ipari kéztisztító erősen szennyezett kézre - fokozott tisztító hatás a mikromagvaknak köszönhetően - extra erős az aktív hatóanyagú citrus miatt - friss illatú - széles területen alkalmazható (kátrány, gumi, gyanta, olaj, zsír, bitumen, ...) - sárga, narancs illatú gél, pH 8.7 - 3 literes
Azonosító: B1407
Részletek

  bruttó 14 100 Ft

DREUMEX - Ipari kéztisztító PLUS EX 4 KG DP4

- Dreumex Plus EX ipari kéztisztító gél - oldószert tartalmaz - 4 kg-os - sárga gél - különösen alkalmas a közepes- és nehéz szennyeződésekre, mint a zsír, a kátrány, a festék és a ragasztó - bőrkímélő adalékot tartalmaz - mikrogranulátumokkal lett létrehozva - extra hatékony - pH semleges - természetes összetevőket tartalmaz (parfümmentes) - friss illatú - megtartja a bőr rugalmasságát - a körmöt és a pórusokat is tisztítja
Azonosító: B1406
Részletek
  oldal / 29

Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

© 2013 TRIPLA - M - TAK KFT.VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK | < MADE BY AVASWEB KFT. >